Условия

Наемни Условия

Изисквания към наемателя:
За да наемете кола от нас трябва да сте на минимална възраст от 23 години и да притежавате валидно свидетелство за управление на МПС от минимум 5 години. Наематели под 23 години заплащат такса „Млад шофьор”, която се прилага на ден и гаранционен депозит в размер на 100% над стандартния. Също така бихме искали да ви уведомим, че са възможни и ограничения по усмотрение на персонала.
При наемането трябва да бъде предоставена шофьорската книжка, която да бъде валидна към датата на наемане на автомобила. Ако тя е издадена от Република България с нея трябва да ни бъде предоставен и талон. Ако шофьорската книжка е издадена от държава извън ЕС, се препоръчва на водачите да имат издадена международна такава или превод на националната им шофьорска книжка. В противен случай при поискване на документите местната полиция, това може да доведе до глоба и конфискуване на автомобила. Всички граждани на страните от ЕС, Америка,Канада, Австралия и Швейцария могат да използват националната си шофьорска книжка за наем на автомобил в България..

Период на наема:

Минимален наемен период 48 часа. При връщане на автомобила след изтичане на договора без предупреждение, клиента се таксува както следва: до 1 час – безплатно; 1-4 часа – половин наем на ден; над 4 часа – цял наем.
Начин на плащане
Приемат се кредитни карти Visa, MasterCard, Maestro, Borica, както и плащане в брой или по банкова сметка.
При заплащането се изисква депозит, като размерът му зависи от класа на автомобила.
Застраховки
Всички автомобили са с пълно автокаско! То обаче, не важи при нанесени щети по гуми, джанти, предно стъкло и шаси. Валидно е при предоставяне на документ от КАТ и съдействие от страна на наемателя, както и задължително връщане на документите и ключовете на автомобила
Моля отбележете:
В случай, че клиентът не предостави изискуемите документи от КАТ за ПТП заплаща пълния размер на щетите. В случай, че клиентът не предостави необходимите документи от КАТ при кражба или тотална щета, той е отговорен и заплаща пълната застрахователна стойност на автомобила. Застраховката не покрива частични липси, загуба на части или аксесоари.
Такса за изгубени документи, регистрационни номера: такса в размер на 100 € (включително за загуба на панел на касетофон или CD).
Нито една от гореизброените застраховки не освобождава клиента от отговорност при щети по интериора на автомобила (тапицерия, табло, седалки и др.)
Гориво:
При връщане на автомобила с липсващо гориво, клиентът заплаща липсващото гориво.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!